Panasonic KX-TGD313NLG Dect huistelefoon

Lange batterijlevensduur
Het apparaat heeft een batterij met grote capaciteit voor een gesprekstijd van maximaal 16 uur. De handset kan 8 dagen standby blijven zonder te bellen.

DECT Security
De communicatie tussen de telefoon en het station zijn gecodeerd, het gecodeerde wachtwoord wordt regelmatig gewijzigd om zo de veiligheid te waarborgen.

Blokkering ongewenste oproepen
Ieder ongewenst nummer kan geblokt worden, evenals iedere willekeurige startreeks van 2 tot 8 cijfers die overeenstemt met de gespecificeerde nummers of anonieme oproepen.

Niet storen-functie
Iedere handset kan worden geprogrammeerd dat om te voorkomen dat het toestel gaat rinkelen op een moment dat het niet uitkomt, bijvoorbeeld tijdens een vergadering. Speciale bellers kunnen echter wel worden ingeschakeld.

Baby monitor
De babyfoonhandset zal automatisch bellen met de bewakingshandset als het geluid waarneemt. Als ouders de baby alleen laten, zal de handset de huilende stem van de baby opvangen en de ouders op de hoogte brengen via een handset in een andere kamer.

Intercom All
Als je je gezinsleden wilt verzoeken en je niet weet waar ze zijn in het huis, dan kun je een intercom-oproep naar alle handsets maken. Hiermee kun je degene die je zoekt vinden zonder het hele huis te doorzoeken.

Stralingsvrij
Eco Mode Plus verlaagt het zendvermogen tot nul. Het basisstation blijft uit totdat er een oproep binnenkomt of een handset wordt geactiveerd.

 69,99

Extra informatie

Merk

Panasonic

Back to Top
Menu
FlonkTech

Meer informatie

We zien dat u geïnteresseerd bent in dit artikel.
Wij hanteren alleen online catalogusprijzen.
Wilt u meer informatie of wilt u het artikelen bestellen dan kunt u contact met ons opnemen.