Algemene voorwaarden

Op deze pagina kun je onze algemene voorwaarden vinden in korte en duidelijke taal zonder moeilijke woorden. Wil je de uitgebreide in ingewikkelde versie downloaden klik dan hier.

Artikel 1 Definities
We gaan geen moeilijke woorden gebruiken voor ons is maar 1 definitie belangrijk:

 1. Klant, iedereen die graag zaken met ons wil doen of interesse heeft in elektronica

Artikel 2 Wie zijn wij
Hoi, leuk dat je kennis met ons wil maken. Onze gegevens zijn:

 1. FlonkTech
  Oudestreek 13
  9354 AC Zevenhuizen
  flonktech.nl
  [email protected]
  0594 – 63  12 17
 2. We zijn door de weeks geopend van 9:00 tot 12:00 en 13:00 tot 18:00 uur en zaterdags van 9:00 tot 12:00 uur.
 3. Ons KvK nummer is : 71955704
 4. Ons BTW-id is : NL002275666B47

Artikel 3 Toepasbaarheid
Deze voorwaarden zijn van toepassing voor iedereen die iets bij ons koopt, iets gekocht heeft of als voornemen heeft om iets te kopen. We doen ons best om je deze algemene voorwaarden onder de aandacht te brengen. In deze voorwaarden staat wat jij van ons mag verwachten en wat wij van jou verwachten.

Soms kan het voorkomen dat een product andere voorwaarden heeft, deze staan er dan bij vermeld.

Artikel 4 Het aanbod
Het stellen het aanbod in onze winkel en op de site met zorg samen. We willen het natuurlijk zo eerlijk mogelijk doen. Daarom maken wij duidelijk wat, wanneer en hoe je iets kunt kopen.

Artikel 5 De overeenkomst
De overeenkomst wordt door ons samen met de klant opgemaakt. Hierin wordt het product, de prijs, de manier en tijd van de betaling en de levering in besproken. Daarnaast kunnen hierin ook losse afspraken in opgenomen worden.

Artikel 6 Heropeningsrecht
Ruilen, Retourneren of een spijt-aankoop of hoe je het wil noemen is bij ons mogelijk binnen 14 dagen na aankoopdatum. Er zijn wel een paar aanvullende voorwaarden:

 1. De verpakking en het product moet in nieuwstaat zijn, de volgende klant wil het product ook graag nieuw ontvangen
 2. Het product moet worden retour gebracht in onze winkel met originele bon
 3. Uitgesloten van het heropeningsrecht zijn speciaal “op maat” bestelde artikelen.
 4. Montage- installatiekosten worden niet retour betaald.

Artikel 7 De prijs
De verkoopprijs wordt in de winkel bepaald en zijn inclusief BTW en eventuele leveringskosten. De prijzen op de site moeten als richtprijs worden beschouwd en daar zijn geen rechten aan te ontlenen.

Artikel 8 Garantie en beloftes
Je hebt recht op een goed product, punt uit. Is er een probleem dan proberen we dit voor je op te lossen. Hierbij volgen wij altijd de Nederlands Wet. Soms zijn er andere garantiebepalingen deze staan dan bij het product vermeld. Denk bijvoorbeeld aan 5 jaar garantie ipv 2 jaar.

Onze belofte is dat wij altijd eerlijk advies geven. En onze uiterste best voor je gaan doen!

Artikel 9 Bezorging en uitvoering
Onze bezorgers of installateurs doen hun uiterste best om het product zo opmaal mogelijk op te leveren. Wij verwachten dat u voldoende ruimte hebt vrij gemaakt zodat ons personeel hun werk kan doen. Het kan voorkomen dat er extra materiaal nodig is voor de installatie hier kunnen achteraf extra kosten voor gerekend worden.

Artikel 10 Betaling
“Voor wat hoort wat” luid het spreekwoord. Bij ons is dat het zelfde u kunt bij ons contant betalen of pinnen. Het moment van betalen wordt besproken tijdens het verkoopgesprek.

Artikel 11 Klachten
Het kan voorkomen dat er klachten zijn, we proberen dit zoveel mogelijk te voorkomen. Als dit het geval is kunt u dit in de winkel bespreken en zullen wij dit zo goed en eerlijk mogelijk oplossen.

Wij hopen de voorwaarden duidelijk zijn, bij vragen mag je ons altijd bellen of mailen

Back to Top
Menu
FlonkTech